Taste of Playa for Europeans

Suunnitteletko matkaa Meksikon Riviera Mayalle syksymmällä? Etsitkö jotain erilaista ajanvietettä tehdäksesi lomastasi unohtumattoman? Syyskuun alussa järjestettävä uusi ruokafestivaali on tällöin oikea valinta. Tänä syksynä asialleen omistautunut vapaaehtoiskomitea on järjestämässä ensimmäistä kertaa näin suurta kansainvälistä kulinaarista tapahtumaa Riviera Mayan alueella.

Muutama kuukausi sitten johtokomitean puheenjohtaja Nicola Inwood sai erinomaisen idean tapahtumasta  joka tänä päivänä kantaa nimeä Taste of Playa. ”Playa Del Carmen on ykkösluokan turistikohde joka ansaitsee ykkösluokan kansainvälisen tapahtuman juhlistaakseen kaupungin kansainvälisyyttä. Taste of Playa ja sitä järjestävä komitea auttaa nostamaan Playa del Carmenin ja koko Meksikon sen ansaitsemalle paikalle kansainvälisessä mittelössä.”

Nicola, joka aikaisemmin on ottanut osaa samankaltaisiin kulinarisiin festivaaleihin Kanadassa, tiesi ehdottamansa idean mahdollisuudet jo etukäteen. Hän listasi ystävänsä ja tuntemansa yrittäjät keräten yhteen joukon samanmielisiä, mutta kuitenkin erilaisia persoonia Playa del Carmenin asukkaista jotka ovat valmiita käyttämään aikaansa, taitojaan ja innokkuuttaan tätä uutta haastetta varten. Hänen ehdotuksensa vastaanotettiin positiivisin mielin ja näin muodostettiin täysin vapaaehtoisvoimin toimiva Taste of Playa johtokomitea.

Siitä lähtien tämä vannoutunut ryhmä naisia on tuntitolkulla kehitellyt ja organisoinut yhtenäistä tapahtumasuunnitelmaa joka ei vetäisi paikalle ainoastaan matkailijoita vaan saisi myös paikalliset liikkeelle. Taste of Playa juhlistaa luovuutta ja eri kulttuurien vaikutusta paikallisiin perinteisiin. Kokit ympäri Riviera Mayaa kokoontuvat tukemaan näitä ainutlaatuisia kulinaarisia näkökulmia jotka ovat osallisina Playa del Carmenin monikulttuuriseen maineeseen. Laajalti yhdeksi maailman suosituimmaksi matkakohteeksi tunnustettu Playa on ansainnut tämän tittelin ei ainoastaan juhlistaen ja yhdistäen Meksikon perinteitä vaan myös omaksuen ja liittäen mukaan ympäri maailmaa saapuneiden vieraiden kulttuurien vaikutukset.

Tämän tapahtuman menestys tulee pitkälti riippumaan paikallisen kaupunginjohdon, yrittäjien ja lukemattomien vapaaehtoisten saumattomasta yhteistyöstä. Kymmenet Playa del Carmenin yrittäjät tukevat tätä jännittävää tapahtumaa. Buy Playa Real Estate Advisors ja Bric International ovat tapahtuman pääsponsorit kuten myös LocoGringo.com, Luna Blue Hotel, One Stop Real Estate and North American Standards jotka toimivat pääasiallisesti ”ruokasponsoreina”.

Vuosittain järjestettävästä Taste of Playasta saatavat tulot menevät paikallisen ruoka-avustus- tai veden puhdistus kampanjoiden tukemiseen. Tänä vuonna osa tuloista lahjoitetaan Ak Lu’um:n kansainväliselle koululle. Tämä yksityinen, voittoatavoittelematon koulutuskeskus Playa del Carmenissa auttaa fyysesti ja psyykkisesti vammaisia nuoria tarjoamalla heille turvallisen ja kattavan opiskeluympäristön, 36% opiskelijoista saaden koko koulutuksen kattavan stipendin. Tänä vuonna järjestettävästä Taste of Playasta saatavat tulot auttavat koulun toimintaa tarjoamalla sen opiskelijoille, opettajille ja vapaaehtoisille puhtaan juomaveden.

Ensimmäinen Taste of Playa tullaan järjestämään sunnuntaina, 5.syyskuuta 2009 kello 15-21 äskettäin uudistetussa Parque Fundadoresissa, Playa del Carmenissa. Sisäänpääsy on maksuton kaikille halukkaille. Yksittäiset maistiaiset osallistuvista ravintoloista sekä juomat voi maksaa  ”Taste of Playa pesoilla” joita voi ostaa paikan päällä, tilata etukäteen internetistä taikka ostaa Hotel Cielosta, Hotel Tropical Casablancasta tai Luna Blue Hotellista (15.8 jälkeen)

Tämä festivaali tulee olemaan erinomainen mahdollisuus tutustua uusiin makuihin upeissa maisemissa, joten se kannattaa merkata kalenteriin jo tänään! Lisätietoja ja pesojen ennakkomyynti osoitteessa http://www.tasteofplaya.com.

Advertisements

0 Responses to “Taste of Playa for Europeans”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Ticket Sales for the 2010 Event

http://www.tasteofplaya.com/store.html

Blog Stats

  • 46,835 hits

Previous Posts

Countdown Clock

July 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Taste of Playa on Twitter

Advertisements

%d bloggers like this: